Blog

BUDE TO VÝZVA !

  • 21.03.2020

Tento rok bude výzvou pre nás všetkých. Preverí našu pripravenosť i schopnosti reagovať na nové - neznáme okolnosti. Tento rok nás naučí oddeliť podstatné od nepodstatného, zmení naše hodnotové rebríčky a opäť nás naučí pokore.

V relácii TELERÁNO - o profesii mäsiara, prečo je zaujímavá, aké sú možnosti štúdia a aké sú možnosti uplatnenia. TV MARKÍZA veľmi pekne ďakujeme !

  • 05.03.2020

Čo mäsiar, to odborník. Je to profesia, ktorá si vyžaduje odbornosť, šikovnosť, vytrvalosť, ale aj kreativitu a zároveň ponúka mnoho možností uplatnenia za slušný zárobok. Navyše, mäso je surovinou, ktorá má pravidelné miesto na našich stoloch, preto aj do budúcna táto práca ponúka istotu uplatnenia.

Potravinárska výstava GASTRA a KULINÁRIA priniesla návštevníkom možnosť nahliadnuť aj do samotnej výroby potravín

  • 14.11.2019

V dňoch 6.-9.11.2019 sa v priestoroch výstaviska Agrokomplex konala nová potravinárska výstava GASTRA a KULINÁRIA. Cieľom výstavy bolo zviditeľniť slovenských domácich výrobcov potravín a technológií. Výstavu svojou účasťou podporili aj členovia našej profesijnej organizácie.

Fakty o Éčkach

  • 09.12.2019

Čo sú to Ečka ? Akými pravidlami sa výrobcovia riadia pri ich používaní ?

V Teleráne na tému : Aké mäsové výrobky si pobaliť na dovolenku ?

  • 12.08.2019

Vydrží či nevydrží ? To je otázka, ktorú si ľudia často kladú pri balení potravín pred cestou na dovolenku. V Teleráne sme sa preto rozprávali o tom, ktoré mäsové výrobky sú na cesty najvhodnejšie.

V Teleráne na tému : Grilovanie - čo by ste mali určite vedieť o výrobkoch na gril

  • 04.07.2019

Stručne o tom, aké typy výrobkov na gril trh ponúka, ako sa vyznať v ich označení, ako ich správne pripravovať a naopak čomu sa vyvarovať

Pre viac informácií nám zavolajte, alebo napíšte.